-40%

Бегония туберхибрида - жълта

3.00 лв.

Еконт, Speedy, Pallex

Изчерпан

Грудкови бегонии Begonia tuberhybrida Група хибриди.  Растенията  образуват неголеми храсти до 50 см височина с тънки стъбла. Листата със сърцевидна  форма, назъбени  по края, от 10 до 15 см дължина в диаметър.Повърхността на листата е зелена. Цветовете са на къси дръжчици събрани в рехава метличка, около 8-9 см диаметър. Цветовете са прости или кичести в бяло, розово, червено и др.

Сред декоративно-цъфтящите бегонии има вечнозелени растения, които може да се отглеждат в стайни условия през цялата година. Например, вечноцъфтящи бегонии . Едни от най ефектните цъфтящи бегонии са грудковите бегонии, това са саксийни култури,такива като хибридни бегонии Лорен и Елатиор. Тези растения след като спрат да цъфтят се изхвърлят. Грудковите бегонии цъфтят през лятото и есента (при добри грижи от пролетта до декември), през зимата губят листата си. Есента грудковите бегонии започват да преминават в състояние на покой, поливането се разрежда, а когато листата опадат се прекратява напълно. Грудките се почистват от почвата и се съхраняват в щайга с пясък в прохладно помещение. При зимуването грудките в стаята в саксиите от време на време се поливат но не се допуска влажност.

Тегло 1 kg
Scroll to Top

0885 556 436

Доставката може да бъде извършена чрез куриерски фирми ЕКОНТ или СПИДИ по избор на клиента за 1 или 2 работни дни до офисите им или до Ваш адрес.

ТАКСАТА ЗА ДОСТАВКА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА!

Ако поръчката е едрова, може да се осъществи чрез наш фирмен транспорт или на пале чрез фирма ПАЛЕКС.

Цената за доставка зависи от теглото, обема на растението и избора на куриерската фирма. Системата в сайта не може автоматично да я определи.

След като получим Вашата поръчка, ще се свържем с Вас за уточняване на начина на доставка и приблизителната ѝ цена.