-26%

Зокум (Nerium oleander)

14.00 лв.

Еконт, Speedy, Pallex

Зокумът е широко разпространен в топлите субтропични райони, където се използва като декоративно растение в парковете, като крайпътно насаждение и в частните градини. Най-често се отглежда в естествената му форма на храст, но може да бъде оформен и на ниско дърво.  Зокумът понася леки слани до -10 ° C, въпреки че листата му могат да бъдат повредени. Токсичността на листата му го прави непривлекателен за животните, а големият му размер създава добра ветрозащита. Растението е толерантно към лоши почви, интензивна топлина, солен вятър и продължителна суша, въпреки че цъфти и расте по-енергично с редовно поливане. Препоръчва се през есента да се подрязват зрелите храсти, за да се оформят и да се предизвика нов буен растеж и цъфтеж през следващата пролет.

Тегло 2 kg
Scroll to Top

0885 556 436

Доставката може да бъде извършена чрез куриерски фирми ЕКОНТ или СПИДИ по избор на клиента за 1 или 2 работни дни до офисите им или до Ваш адрес.

ТАКСАТА ЗА ДОСТАВКА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА!

Ако поръчката е едрова, може да се осъществи чрез наш фирмен транспорт или на пале чрез фирма ПАЛЕКС.

Цената за доставка зависи от теглото, обема на растението и избора на куриерската фирма. Системата в сайта не може автоматично да я определи.

След като получим Вашата поръчка, ще се свържем с Вас за уточняване на начина на доставка и приблизителната ѝ цена.