-26%

Фотиния (Photinia "Red Robin") конт. 1,5 л.

8.90 лв.

Еконт, Speedy, Pallex

Фотонията е популярен декоративен храст, отглеждан заради вечнозелените си, поразително яркочервени млади листа през пролетта и лятото. Като най-широко разпространен сорт, Photinia × fraseri ‘Red Robin’  е широко застъпенен в озеленяването. Подходящ е за изграждането на живи плетове и за оформяне на топиари. Изисква добре осветени, слънчеви местообитания.

Фотинията е лесен за поддръжка храст, който обича слънцето и е устойчив на студ, Много често се използва като декоративен храст в лехи или в жив плет , но може да се засажда и самостоятелно .
Цъфти през май и юни с много красиви бели цветчета, събрани в метловидни съцветия, които привличат медоносните пчели. При топла и слънчева година образуваните плодчета също са яркочервени.

 

Тегло 1 kg
Scroll to Top

0885 556 436

Доставката може да бъде извършена чрез куриерски фирми ЕКОНТ или СПИДИ по избор на клиента за 1 или 2 работни дни до офисите им или до Ваш адрес.

ТАКСАТА ЗА ДОСТАВКА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА!

Ако поръчката е едрова, може да се осъществи чрез наш фирмен транспорт или на пале чрез фирма ПАЛЕКС.

Цената за доставка зависи от теглото, обема на растението и избора на куриерската фирма. Системата в сайта не може автоматично да я определи.

След като получим Вашата поръчка, ще се свържем с Вас за уточняване на начина на доставка и приблизителната ѝ цена.