-16%

Rosa stam

57.00 лв. 48.00 лв.

Еконт, Speedy, Pallex

Категории: , Етикет:

Rose (Rosa) is a genus of Rosaceae family of Rosaceae plants.

  

Легенда на символите

Розата е дървесно многогодишно цъфтящо растение от рода Rosa, в семейството Rosaceae, или цветето, което носи. Има над триста вида и хиляди сортове. Те образуват група растения, които могат да бъдат изправени храсти, катерене, или пътеки, със стъбла, които често са въоръжени с остри бодли. Цветовете се различават по размер и форма и обикновено са големи и ефектни, в цветове, вариращи от бяло през жълто и червено. Повечето видове са от Азия, с по-малък брой в Европа, Северна Америка и Северозападна Африка. Видовете, сортовете и хибридите са широко разпространени заради тяхната красота и често са ароматни. Розите са придобили културно значение в много общества. Розовите растения варират по размер от компактни, миниатюрни рози, до катерачи, които могат да достигнат седем метра височина. Различните видове се хибридизират лесно и това се използва при разработването на широка гама градински рози.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Rosa stam“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top

0885 556 436

Доставката може да бъде извършена чрез куриерски фирми ЕКОНТ или СПИДИ по избор на клиента за 1 или 2 работни дни до офисите им или до Ваш адрес.

ТАКСАТА ЗА ДОСТАВКА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА!

Ако поръчката е едрова, може да се осъществи чрез наш фирмен транспорт или на пале чрез фирма ПАЛЕКС.

Цената за доставка зависи от теглото, обема на растението и избора на куриерската фирма. Системата в сайта не може автоматично да я определи.

След като получим Вашата поръчка, ще се свържем с Вас за уточняване на начина на доставка и приблизителната ѝ цена.