За фирма Булланд Трейд ЕООД

Защо нас ?

Край на еднообразието в зелените площи. За пръв път в България се появява декоративен разсадник, събрал в себе си разнообразието от над 900 вида декоративни храсти и дървета, подбрани съобразно климатичните условия на страната ни, отгледани от висококачествен посадъчен материал, отговарящи на високите европейски стандарти.

Край на сезонното засаждане на растенията.
Използваната от нас холандска технология за отглеждане на контейнерни растения позволява засаждането им през целият вегетативен период на годината и осигурява висок процент на прихващане.

 

 

 

 

 

 

shopping-basket.png
Поръчай онлайн
Вече лесно и бързо можете да изберете желания от Вас продукт онлайн !
truck.png
Доставка
Предлагаме доставка до посочен от Вас адрес !
Връщане
Ако продуктът не е това, както е описан, можете да го върнете !
gift.png
Отстъпки
За голямо количество, свържете се с нас за да обсъдим желаната отстъпка !

Елате и се убедете сами.

Това е ново начало за ландшафтното ни и парково строителство, опряло се на традициите на най-добрите ни примери, направлявано от професионално подготвени и мотивирани за този преход специалисти.

Булланд Трейд ЕООД присъства повече от 10 години на пазара на декоративни растения в България.

Началото бе поставено през 2004 година с изграждането на първия по рода си разсадник в страната с високо технологично отглеждане  на декоративни растения в контейнери по холандско ноу хау.

Използваната от нас технология за контейнерно отглеждане на растения, позволи на много наши колеги, ландшафтни специалисти и на много други частни клиенти да изпълняват своите проекти и идеи по време на целия вегетативен период на  годината.

Успяхме да променим насажданото с години мнение, че отглежданите по холандска технология растения, не живеят дълго след напускането им на разсадника.

Многобройните отзиви на наши клиенти за отличното прихващане на нашите растения засадени на терена, ни правят уверени, че вървим по правилния път.

Към днешна дата разсадникът ни е разположен на 70 дка.

Върху половината площ  отглеждаме растения на терен, които са изключително подходящи за изграждането на зелени огради и пояси, на конкурентни цени и високо качество.